Winter Wonderland eigen keuze concept stel uw eigen kerstpakket samen met unieke code online shop om uw personeel te laten kiezen

Ons eigen online keuze concept

Het all-in internet keuzeconcept is AmikoKeuze.nl, waarmee uw medewerkers de mogelijkheid krijgen om zelf een keuze te maken uit ons uitgebreide cadeau assortiment. Aan de hand van een waardebon in een feestelijke, stijlvolle verpakking kan men kiezen uit de mooiste geschenken, belevenissen, cadeaubonnen, goede doelen en kerstpakketten. Zowel de kaart als de verpakking zijn naar iedere gewenste huisstijl en ‘look en feel’ te personaliseren.

Tevens is er ruimte voor een welkomstwoord aan uw medewerkers.

Amiko Relatiegeschenken en Kerstpakketten is een begrip op het gebied van originele business geschenken. Onze kracht zit in het persoonlijk en actief meedenken met de klant. Dat geeft onze manier van werken aan en onderscheidt ons van vele collega's.

Onze voordelen

Wij nemen u alle zorg uit handen, van het creatieve concept tot de gehele handling, zodat u zich kunt richten op de ware functie van het ‘geven’: op een unieke, attente en onverwachte wijze uw dank uitspreken richting de ontvanger.

Wenst u een demo over ons eigen keuze concept? Neem dan contact met ons op en wij sturen u de democode op.

Kijk voor meer informatie op www.amikokeuze.nl

Bij Amiko relatiegeschenken kunt u ook terecht voor kant en klare kerstpakketten. Wel zo makkelijk en direct te bestellen via onze webshop>


Amiko Relatiegeschenken & Kerstpakketten

De Schorpioen 7

5215 MD 's-Hertogenbosch

Tel: +31 (0) 73-6112717

E-mail: info@amikorelatiegeschenken.nl